Kun urakka muuttuu vaativaksi, kutsu paikalle timantinkovat spesialistit.

Timanttimiehet Oy
Lylykoskentie 5, 80130 Joensuu
y-tunnus 0361184-3
puh. 010 666 8300
timanttimiehet@timanttimiehet.fi

Palvelut


  • timanttiporaus ja timanttisahaus
  • timanttihionta
  • näyteporaukset sekä lattioiden ja sokkeleiden aukaisut
  • kevyet ja vaativat purkutyöt

Lisätietoa palveluistamme löydät alta, tai ota suoraan yhteyttä!

Työmme on usein pieni osa suurempaa kokonaisuutta. Suuremman kuvan kannalta on välttämätöntä, että suhtaudumme omaan työhömme tinkimättömällä asenteella. Siksi hoidamme työmaasi timanttiporaukset, ja -sahaukset sekä purkutyöt siististi sekä tarkasti, aikataulujasi sotkematta. Otamme huomioon rakenteet sekä sähkö-, vesi- ja viemärilinjat, suojaamme ympäristön pölyltä ja siivoamme jälkemme poistuessamme. Apunamme urakassa on yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen tuoma ammattitaito sekä huipputason erikoiskalusto. Parhaiten olemme työssämme onnistuneet, jos huomaat käyntimme ainoastaan laadukkaasta lopputuloksesta.


Timanttiporaus ja timanttisahaus

Timanttiporauksen ja -sahaustyön taustalla on usein jonkinlaisesta  korjaus- tai muutostilanteesta nouseva tarve: talotekniikan uusiminen, uuden kulkuaukon tekeminen tai konepetien purku. Kalustollamme pääsemme poraamalla 20–650 mm asti, seinäsahauksessa 450 mm asti ja holvisahauksessa 550 mm asti.

Kiinnitämme työmaalla erityistä huomiota siisteyteen. Timanttiporauksen yhteydessä työn aikana käytetään vettä estämään työssä syntyvän haitallisen pölyn leviämistä. Sopiva veden määrä vähentää leijailevan pölyn määrää eikä kastele tiloja. Työn loputtua siivoamme tilat, jotta tilojen käyttö voi jatkua normaalisti tai seuraavan työvaiheen tekijän (esim. kone- tai talotekniikan asentaja taikka rakennusmies) on helppo tulla aloittamaan oma työnsä. Jos tiloissa on samanaikaisesti toimintaa, on kuitenkin syytä huomioida, että työstä aiheutuu melua.

Timanttihionta

Timanttihionta on sopiva keino, kun tavoitteena on lattiapinnoitteiden vaihto,  sisäilmakorjaukset (mattoliimat), betoniliiman poisto tai epätasaisuuksien poisto. Timanttihionta on piikkausta ja koko lattian poistoa helpompi tapa hoitaa edellä mainittuja asioita, sillä se aiheuttaa vähemmän melua ja pölyä ja tekee helpoksi jatkaa seuraavaan työvaiheeseen, lattian pinnoittamiseen. Timanttimiesten avulla onnistuu sekä kevyt että raskas timanttihionta.


Näyteporaukset sekä lattioiden ja sokkeleiden aukaisut

Puhdas sisäilma ei ole liity ainoastaan asumisviihtyvyyteen, vaan se on rakennuksen käyttäjien tai asujien terveyden kannalta ensiarvoisen tärkeä asia. Timanttimiesten osuus sisäilmakorjauksissa liittyy näyteporauksiin sekä lattioiden ja sokkeleiden aukaisuihin. Sisäilmakorjaukset lähtevät usein liikkeelle näyteporauksilla. Poraus mahdollistaa rakenteen tutkimisen, joko suoraan näyteporauksessa tehdyn reiän kautta tai sitä kautta otettavasta näytepalasta. Lattioiden ja sokkeleiden aukaisu tehdään, jos näytteessä havaitaan merkkejä ongelmista. Timanttimiesten tekemän avauksen jälkeen korjausurakkaa voidaan jatkaa avatun lattian ja sokkelin puhdistuksella ja desinfioinnilla.

Kevyet ja vaativat purkutyöt

Sekä kevyet purkutyöt (esim. väliseinien poisto) että vaativat purkutyöt (esim. konepedit, holvien aukotukset) onnistuvat Timanttimiesten avulla.