Apua kaikkiin sähkötarpeisiisi asiakaslähtöisellä asenteella ja kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Joensuun Sähköinsto Oy
Lylykoskentie 5
80130 JOENSUU
Y-tunnus 0933846-2
Myymälä puh. 010 396 2111/Jorma
Työnjohto puh. 010 396 2104/Kai
sahkoinsto@sahkoinsto.fi

Palvelut


  • sähköasennukset
  • teleasennukset
  • paloilmoitin asennukset ja huolto
  • teollisuuden kunnossapito ja huolto
  • käytönjohtopalvelut
  • varastomyymälä

Meistä saat ammattitaitoisen kumppanin kiinteistösi sähköistyksiin, laitehuoltoihin, atk- ja telekaapelointeihin sekä antenni- ja paloilmoitinasennuksiin. Hoidamme työt sujuvasti ja luotettavasti suunnittelusta toteutukseen. Lopputuloksen laadusta kertovat yrityksemme pitkäaikaiset asiakassuhteet, AAA-luottoluokitus sekä korkein sähköpätevyys S1.


Sähköasennukset

Teemme sähköasennuksia pääasiassa liike- ja toimistotiloihin sekä teollisuusrakentamisen kohteisiin. Sähköinston kautta onnistuvat niin laajemmat kokonaisuudet kuin yksittäiset keikkaluonteiset työtkin. Rajoittamaton S1 sähköpätevyys takaa, että pystymme hoitamaan vaativimmatkin sähkötyöt.

Teleasennukset

Teemme paljon erityyppisiä kiinteistöjen teleasennuksia. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset apua esimerkiksi seuraavissa:

  • lähiverkkoasennukset
  • antenniasennukset
  • pienten kohteiden järjestelmäasennukset: turvajärjestelmät, potilasjärjestelmät, henkilöhakujärjestelmät, rikosilmoitinjärjestelmät sekä ovipuhelinjärjestelmät

Paloilmoitinasennukset ja -huolto

Paloilmoitin havaitsee alkavat tai olemassa olevat palot ja tekee ilmoituksen hälytyskeskukseen. Tavoitteena on henkilövahinkojen estäminen ja kiinteistöjen vahinkojen minimoiminen. Tavoitteisiin pääseminen edellyttää, että paloilmoitin on asennettu oikein ja sitä huolletaan. Kiinteistönomistaja on vastuussa kunnossapidosta. Sähköinsto on luotettava kumppani kiinteistösi paloilmoittimen asentamiseen ja huoltoon. Meillä on Tukesin valtuutus paloilmoitinasennuksiin ja –huoltoon.


Käytönjohtopalvelut

Ota yhteyttä Sähköinstoon, kun tarvitset käytönjohtopalvelua. Käytönjohtaja tarvitaan, kun kiinteistöllä on oma muuntamo tai isompaa sähkölaitteistoa (laitteistoon kuuluu osia, joiden nimellisjännite on yli 1000 V, tai laitteiston liittymisteho on yli 1600 kVA). Kun muuntamoita on korkeintaan kolme, riittää sivutoiminen käytönjohtaja.

Käytönjohtajan vastuulla on pitää huolta siitä, että käyttötoimenpiteitä tekevät henkilöt ovat ajan tasalla, ja että mahdolliset sähkötyöt ja –asennukset tehdään asianmukaisella tavalla. Käytönjohtopalveluihin kuuluu myös kiinteistön tarkastukset. Tarkastusten yhteydessä varmistetaan, että sähkölaitteistoon liittyvät asiat ovat kunnossa. Jos tarkastuksessa havaitaan puutteita, ne kirjataan ylös ja luokitellaan kiireellisyyden perusteella joko heti tai 3 kuukauden sisällä hoidettaviksi.

Teollisuuden huolto ja kunnossapito

Teollisuuden huollossa ja kunnossapidossa olennaista on ennakointi. Hyvä suunnitelma varmistaa, että huoltotoimenpiteet voidaan hoitaa hallitusti, ilman yllätyksiä, ennalta sovittuina seisokkiaikoina ja ennen kuin mikään on rikki. Jatkuva, suunnitelmallinen kunnossapito säilyttää kiinteistön arvoa ja pienentää vahinkojen syntymisen riskiä – vahinkojen korjaaminen on usein huomattavasti ennakoivaa huoltoa kalliimpaa.

Kokonaisvaltaisten huolto- ja kunnossapidon palveluiden lisäksi saat Sähköinston kautta myös verkkomittauksia (sähkön laadun mittaaminen), Siemens-logiikat, taajuusmuuntajien ohjelmointia, lämpökamerakuvauksia ja sähkölaitteistojen kuntotutkimuksia.