LVIS-työt kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Joensuun LVIS-Konsultit Oy
Lylykoskentie 5
80130 JOENSUU

Esko Jalkanen
040 027 7041
esko.jalkanen@lviskonsultit.fi

Palvelut


  • Talotekniikan valvontatyöt
  • Talotekniikan konsultointi
  • LVIS-valvontatyöt
  • LVIS-konsultointi
  • LVIS-urakat

Tuotamme LVIS-asiantuntijapalveluita Joensuun seudun rakennuskohteissa. Palvelutarjontaamme kuuluu kattavat LVIS-konsultointi-, ja valvonta- ja urakkatyöt. Teemme laajaa yhteistyötä muiden talotekniikan asiantuntijayritysten kanssa, jotta saamme osaavimmat ammattilaiset toteuttamaan asiakkaidemme tarpeet.


Kokonaisvaltaiset LVIS-työt ammattitaidolla

Talotekniikalla tarkoitetaan kiinteistön ja siihen liittyvien tilojen teknisten palveluiden, järjestelmien ja laitteiden muodostamaa kokonaisuutta, joka vaikuttaa suuresti kiinteistön toimintakuntoon ja arvoon. Keskeinen osa kiinteistön talotekniikka on LVIS-tekniikka eli lämmitys-, vesijohto-, ilmanvaihto- ja sähkötekniikka. LVIS-ratkaisuilla voidaan vaikuttaa muun muassa kiinteistön sisäilmaolosuhteisiin ja energiatehokkuuteen.
Lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmäurakka on aina mittava projekti, jonka onnistunut suorittaminen vaatii huolellista suunnittelua. Käytämme LVIS-urakoissamme MagiCAD 2016.4 suunnitteluohjelmistoa ja jokaiselle urakalle laaditaan räätälöity valvontamatriisi.

Tarjoamme LVIS-palveluita konsultoinnin, valvontatyön ja urakoinnin saralla niin uudiskohteissa kuin saneerauksissa. Asiakasryhmämme ulottuu taloyhtiöistä ja asuinrakennuksista aina yhteiskunnalliseen sektoriin kuten terveyspalveluihin erikoistuneisiin yrityksiin. Koska haluamme taata asiakkaillemme ammattitaitoisinta talotekniikan asiantuntijapalvelua, vahvistamme osaamistamme hankkimalla ammattitaitoisinta ja sitoutunutta henkilökuntaa sekä panostamme heidän kouluttamiseensa ja hyvinvointiin.


LVI Ekonsult Oy on nyt LVIS Konsultit

Olemme liittyneet Hyvän tekijä -yhtiöihin, joka on Joensuun seudulla toimiva korjausrakentamisen moniosaaja. Samalla yrityksemme uudeksi nimeksi tuli LVIS-Konsultit. Liitoksen myötä pystymme entistäkin laajempaan toimintaan ja asiantuntevampaan palveluun, koska Hyvän tekijä -yhtiöiltä löytyy kaikki talotekniikkaosaaminen kätevästi saman katon alta. Hyvän tekijä -yhtiöissä toimii lisäksemme Joen Talon, Timanttimiesten ja Sähköinston talotekniikan ammattilaiset.