Joentalo

Luota kiinteistösi korjaus- ja muutostyöt osaaviin käsiin.

Rakennusliike Joen Talo Oy
Lylykoskentie 5, 80130 joensuu
y-tunnus 2446779-9
puh. (013) 823 520
joentalo@joentalo.fi

Palvelumme

  • teollisuuskiinteistöjen ja liiketilojen saneeraukset ja muutostyöt
  • ongelmarakennesaneeraukset ja mikrobikorjaukset
  • uudisrakennukset ja laajennukset
  • vesi- ja palovahinkojen korjaukset
  • sisäilmakorjaukset ja rakenteiden tiivistystyöt

Kun valitset kiinteistösi saneeraajaksi meidät, voit olla varma, että tekijät suhtautuvat työhönsä ammattiylpeydellä. Jokainen kohde on meille tärkeä, jonka toteuttamisesta haluamme olla ylpeitä. Emmekä pelkästään lopputuloksen, vaan koko urakan sujuvuuden osalta. Huolellisuus, siisteys, aikataulussa pysyminen ja asiakkaan toiveiden kuuleminen ovat meille kunnia-asioita.

Teollisuuskiinteistöjen ja liiketilojen saneeraukset ja muutostyöt

Joen Talo on apunasi sekä laajoissa saneerausurakoissa että yksittäisissä korjausrakentamisen töissä: ota meihin yhteyttä kun tarvitset esim. tilamuutosta, lisätilaa tai pienempiä saneeraustöitä (esim. huoltomaalaukset) teollisuuskiinteistöösi tai liiketilaasi.

Ongelmarakennesaneeraukset ja sisäilmakorjaukset

Ongelmarakennesaneeraukset liittyvät sisäilmakorjauksiin. Tavoitteena on terve rakennus, joka on käyttäjilleen turvallinen ja viihtyisä. Useimmiten kohteissa, joissa teemme sisäilmaan liittyviä saneerauksia, on samanaikaisesti toiminta käynnissä. Siksi hyvä suojaus esim. alipaineistamisen avulla on ensiarvoisen tärkeää.

Sisäilmakorjaukseen kuuluvat toimenpiteet määrittyvät kohteen mukaan. Yleensä siihen kuuluu kosteudesta tai homeesta vaurioituneiden rakenteiden/materiaalien purkua ja poistoa, kantavien rakenteiden puhdistusta ja desinfiointia ja uusien rakenteiden rakentamista.

P1-puhtausluokan mukaan toimiminen on olennainen asia paitsi ongelmarakennesaneerauksissa myös muun tyyppisissä kohteissa. P1-luokan mukainen puhdastilasaneeraaminen varmistaa puhtaan sisäilman käyttäjille ja puhtaiden tilojen käyttö voidaan aloittaa heti luovutuksen jälkeen. Jotta P1-rakentaminen on mahdollista, täytyy jokaisen työmaalla toimivan noudattaa sen vaatimuksia.

Uudisrakennukset ja laajennukset

Uudisrakentaminen ja laajennukset ovat pääosin luvanvaraista työtä ja vaativat lupien lisäksi hyvän suunnitelman pohjaksi. Usein kohteesta on jo tehty suunnitelma, mutta tarvittaessa suunnittelutyön voi tilata myös Joen Talon kautta – ota yhteyttä, niin käydään läpi sinun kohteeseesi liittyvät tarpeet. Kohteet, joissa teemme uudisrakentamista tai laajennuksia, ovat useimmiten suuria kiinteistöjä tai vaativaa omakotitalorakentamista.

 Prosessi

prosessimme

Työn kulku

Varmistaaksemme sujuvan työnkulun, sekä sinun että tekijöiden näkökulmasta, kiinnitämme huomiota ennen työmaan avaamista tapahtuviin prosessin vaiheisiin: yhteydenoton jälkeen tutustumme kohteeseen ja kartoitamme siihen liittyvät tarpeet, teemme arvion tarvittavista resursseista ja kustannuksista sekä aikataulutamme työnkulun viikko- ja työvaihetasolla.

Samalla voimme varmistaa, tarvitaanko kohteessa esim. vaativia purkutöitä tai sähköasennuksia. Hyvän tekijä -yhtiöiltä kaikki osaaminen löytyy kätevästi saman katon alta, sillä Joen Talon ammattilaisten lisäksi mukaan urakkaan voidaan ottaa Timanttimiesten ja Sähköinston osaavia tekijöitä.

Ennen työn aloitusta

Ennen työn aloitusta käymme yhdessä läpi aikataulun sekä asiat, jotka on hoidettava ennen urakan alkua (mm. tiedottaminen, tavaroiden raivaaminen, suojaukset). Kohteissa, joissa on voitu käyttää rakennusmateriaaleissa asbestia, on tehtävä myös asbestikartoitukset.

Suunnitelmat ja ohjeistukset sovitaan asiakkaan kanssa siten ettei toteutuksen aikana tule yllätyksiä.

Työmaan aikana

Useissa kohteissa osa tilasta on saneerauksessa, mutta osa samanaikaisesti käytössä. Siksi toteutusvaiheessa pidämme huolta siitä, että tilat on asianmukaisesti suojattu ja että työ aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriötä työmaan ulkopuolella olevien tilojen käyttäjille. Alipaineistus on suojaustapa, joka estää tehokkaasti pölyn leviämisen puhtaisiin tiloihin.

Kustannusseurannalla varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa, että yllätyksiä ei kustannusten puolelta tule.

Työn luovutus

Ennen työn luovutusta asiakkaalle, teemme ns. sisäisen luovutuksen, jonka aikana tarkistamme, että työ vastaa asettamiamme laatukriteerejä. Sovimme ja huolehdimme myös mahdolliset viranomaiskatselmukset, sähkötarkastukset ja rakennusluvan varaisissa kohteissa lupaviraston tarkastukset, ennen työn luovutusta asiakkaalle.