Harjoittelu- ja kesätyöpaikat opiskelijoille.

Harjoittelu

Harjoittelu- ja kesätyöpaikat opiskelijoille

Haluamme tarjota erinomaisen harjoittelupaikan ensimmäisiä askelia ottaville, sekä opintojen loppumetreillä oleville rakennusalan opiskelijoille. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Me Joen Taloilla haluamme olla tukemassa kasvua ja kehittymistä ammattilaiseksi.

 

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Etsimme rakennustyöntekijöitä sekä työnjohdon harjoittelijoita.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua töihin, sillä osaaminen kasvaa töitä tekemällä. Meillä on tilaa uusille ajatuksille ja oivalluksille. Haluamme olla tukena, kokeilla ja oppia yhdessä. Rakennamme harjoittelusi osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Taitojesi karttuessa saat lisää vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä.

 

Miksi sinun kannattaa hakea Joen Taloille?

Meiltä opit monipuolisen työn kautta käytännöntaitoja sekä työelämätaitoja. Meidän osaajamme, rautaisen ammattitaidon omaavat työntekijät ovat tukenasi opinpolulla. Meillä on myös tarjota hyville tekijöille monipuolisia tehtäviä valmistumisen jälkeen.

Meillä rakennetaan talojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään työtä pilke silmäkulmassa. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä ja haasteita myös tulevaisuudessa.

Jokaiselle harjoittelijalle nimetään ohjaaja ja räätälöidään tavoitteet harjoittelun alussa. Meiltä saat hienon startin tulevalle urallesi!

 

Miten haet meille?

Laita meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Lisätietoa antaa:

Jouni Hämäläinen
puh. p. 040 531 2835
jouni.hamalainen@joentalo.fi

Hae meille jo tänään ja tule mukaan Hyvän tekijöiden joukkoon!